Устройства за бита- GE USMCLEANER

Всички устройства имат идентичен принцип на действие и конструкция, но в зависимост от тяхното приложение имат конкретни, математически изчислени конструктивни параметри, които се различават в зависимост от обработваната течност, дебита, налягянето, желаемия ефект и техническото приложение.

УСТРОЙСТВАТА GE USM, НЯМАТ ДВИЖЕЩИ СЕ ЧАСТИ, НЕ ИЗИСКВАТ ЕЛ.ЗАХРАНВАНЕ И НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОДДРЪЖКА. ИЗРАБОТЕНИ СА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА И ИМАТ 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ.

Водата е основата на живота. Човешкия организъм е съставен от около 70 % вода. Нейното качество и характеристики играят съществена роля в живота на всички живи същества на нашата планета.

Ултразвуковия хидродинамичен генератор има съществено въздействие върху структурата на водата. Променя се нейната структура така, че водата да придобие оптимални за здравата клетка характеристики и същевременно да унищожава и потиска наличните във водата бактерии. Това го прави задължителен елемент за качеството на водата във всяко домакинство.

Преминалата през устройството вода има по-силни антиоксидантни свойства. Това е един естествен начин за борба със свободните радикали в организма на човека, животните и растенията. Както е известно това е една от основните причини за остаряването на кожата, която се хидратира по-добре с такава „озвучена” вода.

Подобрява вкуса на водата и на напитките направени с нея – всички видове кафе – еспресо, капучино, разтворимо кафе, филтър-шварц кафе, турско (гръцко) кафе – варено с кафеник; всички видове чай, какаови напитки, горещ шоколад; безалкохолните напитки, разтворени концентрати на сиропи; Вкуса на храната, на супите и бульоните, направени с такава вода е по-добър! Това важи особено за полуготовите супи и за спагетите и макароните (за всякакви тестени изделия), варени в такава вода. Варива като ориза биха се сварявали по-бързо, с по-малко енергия. Компот, направен с такава вода, също е по-вкусен. Това важи и за консервната промишленост. Съхранението се очаква да е с по-дълъг срок.

Отстраняване до голяма степен на неприятния мирис, дължащ се на наличие на хлор. Отстранява по-ефективно неприятния мирис. Ултразвука много успешно дегазира разтворените във водата газове. Затова понякога замирисва на хлор. Това обаче значи, че има повишена доза хлор във водата, а устройството си върши работата перфектно! Проветрявате кухнята или банята, но не изпивате токсичния хлор и канцерогенни хлорни съединения и не унищожавате хубавия аромат и вкус на всички напитки.

Обеззаразява водата! Намалява микробното число над 85 % само при еднократно преминаване на водата. Същия ефект е многократно доказан и при използването на ултразвуков хомогенизатор (емулгатор) за пастьоризирано мляко в млекоцентрала. Такъв ефект може да се наблюдава при използване на ултразвуково устройство при производството на сладолед, сладоледени смеси, айран, боза и други.

Ефекта по отношение на обеззаразяването зависи много от налягането и от дебита на водата (количеството вода за 1 минута), който трябва да се има предвид при заявка. Желателно е налягането да е над 3 атмосфери, колкото е по-високо, толкова е по-добре.

Устройството работи оптимално (най-ефективно по отношение на обеззаразяването) при 50-55 градуса по Целзий – за вода, водни разтвори, суспензии и емулсии на водна основа.

Ефективността на работа на ултразвуковото хидродинамично устройство по отношение на борбата с котления камък зависи от твърдостта на водата – от разтворените в нея минерали соли. Колкото по-голяма е твърдостта – толкова ефекта е по-голям.

Използването на устройството Ви дава по-голяма сигурност при пиене на вода с по-ниско микробно число и с намалено съдържание на хлор. Особено при възникване на случайни аварии или заразяване при подаване на вода от язовира, наближил санитарния минимум. Това е едно незаменимо презастраховане за такива случаи. Това е допълнителна сигурност и надеждност за качеството на питейната вода!

Реализира се и икономия на енергия – нагряването, а както и охлаждането на „озвучената” вода се подобрява с около 4-5%, дължащо се на преструктурирането на водата. Доказано е от измервания в AEG в Германия.

Предотвратява се и се намалява съществено образуването (отлагането) на котлен камък. Допълнително могат да се спестят още около 10-15% от факта, че не се отлага котлен камък върху нагревателите, особено върху откритите нагреватели и се намалява вероятността от прегряване и от изгарянето им и респективно от свързаните с това разходи.

Водата, преминала през “US CLEANER” се пречиства по-лесно и по-пълноценно във всички видове пречистващи устройства от обикновената, непреминала вода. Примерно в кани за пречистване на вода “BRITTA” или други подобни, или устройства, монтирани директно към чешмите. Самото устройство разбира се не улавя тежките метали и органични замърсители, но се улеснява тяхното улавяне – абсорбиране, адсорбиране и химическо и йонообменно поглъщане от филтри с йонообменни смоли и активния въглен в пречиствателното устройство.

По-икономично е, пести се вода, както и разходите за нея!

Подобрява се разтварящата способност на водата, респективно се подобрява и измиващата способност. Всичко се измива и изпира по-лесно и с по-малко миещи и перилни препарати, детергенти, повърхностно-активни вещества (detergents, surfactants). Парочистачките и изпиращите прахосмукачки и тези с воден филтър им се облекчава действието и стават по-ефективни.

Къпането и миенето с такава озвучена вода е много по-здравословно! Случва се при неправилна експлоатация при недостатъчна температура и при продължително неизползване в бойлерите, в тях да се развият опасни за човека бактерии. Те се минимизират при прилагането на ултразвуковите устройства!

Хидратирането на кожата се подобрява. Мийте се и се къпете редовно с ултразвуково озвучена и активирана вода за подмладяване на кожата и поддържането й срещу слънчевата ултравиолетова радиация.

При измиване на ръка и с миялна машина с такава вода остават по-малко петна (следи от котлен камък) върху измитите стъклени и порцеланови чаши и съдове за хранене, както и върху стоманените прибори за хранене. Това е от особено значение за ресторанти, барове, кафенета и други заведения за обществено хранене. Всички лекарства и хранителни добавки, които се приемат с „озвучена” вода се разтварят се и се усвояват по-добре от организма на човека. Този ефект се усилва от ултразвуковия активатор. При препоръчвана водна терапия, примерно при бъбречни заболявания, е особено важно да се приема „озвучена” вода, вместо обикновена.

Поливането на цветята в саксии и вази и на тревата, зеленчуците и плодовете в градината с такава озвучена вода е много по-здравословно и по-полезно, както за самите растения, така и за консуматорите на продуктите. Усвояват се по-добре хранителните вещества от почвата, както торовете и микро-торовете!

Наливането на вода на домашните животни и птици през ултразвуков активатор е много по-здравословно за тях. Същото важи и за наливане на вода в аквариуми с декоративни риби, както и за големи рибарници – развъдници на риба. Пробвайте от коя купичка ще предпочете да пият вашите домашни любимци.

По съвсем естествен, чисто физичен, т.е. екологичен начин се намалява отлагането на петна от котлен камък върху санитарната керамика – санитарния порцелан, санитарния фаянс и върху керамичните плочки. Това явление се наблюдава и при автомивките.

Най-важното при дезинфекция на вода за пиене чрез нашия активатор е че минералните вещества и соли (специално калциевите и магнезиевите, на чието отсъствие се дължи остеопорозата и някои сърдечни – кардиологични проблеми) и жизненоважните микроелементи остават разтворени във водата и не трябва да се добавят изкуствено след това, както е при инсталациите за дълбоко очистване.

Гаранционния срок на устройствата изработените изцяло от неръждаема стомана е 10 години, а живота им на практика е много по-голям, защото няма движещи се части – няма какво да се развали. Движи се водата! Това е гениалното!