За Нас

Иновациите са двигателя на прогреса. От първите каменни сечива до последните космически технологии, всичко това е плод на нови, по-добри решения. „USM TECH” Ltd. е иновативна фирма, предлагаща най-добрите иновативни решения при обработката на течности.

Нашите изследвания в областта на обработката на течности датират от края на 80 –те години на миналия век. През цялото това време до днешни дни, ние сме изследвали различни физични въздействия върху структурата и физичните параметри на различни течности. Проведени са многократни експерименти, у нас и в чужбина, на отделни въздействия и в комбинации. Почерпили сме опит от най-добрите в света. Изпробвали сме много различни структури на устройства които да реализират тези въздействия. Така стигнахме до изделията показани в този уебсайт, които съчетават идеалната синергична комбинация от въздействия. Всички ефекти на въздействие върху течностите са многократно доказани чрез научни изследвания и в практиката. Можем с увереност да твърдим, че предлаганите от нас устройства са най-доброто в света в момента!

Нашата история

 

„USM TECH” Ltd. е създадена от инж. Николай Арнаудски, физик, завършил един от най-престижните руски университети – Санкт-Петербургския Държавен Електротехнически Университет. Фирмата е създадена специално за реализацията на устройствата за обработка на течности GE USM”, част е от консорциума MANTECHSHIP, в който влизат и компаниите DOMY и GENERAL ENERGY Ltd.